< Terug naar overzicht

Diagnosetechnieker

  • Locatie: Brugge (Unicars Brugge BV), Ieper (Devos & Dewanckel NV - Ieper), Kuurne (Unicars Kortrijk)
  • Type contract: Vast in dienst

Wat doe je?

Je job begint bij het stellen van de juiste diagnose. Je voert volgens je kennis zelfstandig alle herstellingen uit, van eenvoudig en routine tot groot en complex: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen.
Ook elektronische pannes opsporen en verhelpen kan behoren tot je takenpakket.
Verder voer je testritten uit en maak je wagens klaar voor technische controles.
Je krijgt de kans om tal van opleidingen te volgen, zowel intern als bij de invoerder, om je verder te specialiseren en door te groeien.

 

Met wie werk je samen?

Je werkt samen me je collega techniekers en je collega’s in het magazijn en aan de service desk. Je dient goed met hen te overleggen en informatie door te geven zodat zijn op hun beurt in staat zijn hun job goed uit te voeren.

 

Wat heb jij ons te bieden? 

Je bent gedreven en je houdt van de automotive sector, een omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Kortom, je bent iemand waar we kunnen op rekenen.

  • Je kan zelfstandig werken en je hebt zin voor nauwkeurigheid.
  • Je hebt een eerste ervaring opgedaan als automekanieker en wil je graag verder ontwikkelen.
  • Je bent gemotiveerd om te blijven bijleren en bent een teamplayer die regels en afspraken kan nakomen om een prefecte schakel te vormen.
  • Je kan je aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit).
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Groep UNICARS is een toonaangevend automobielbedrijf met 6 vestigingen gespreid over de provincie West-Vlaanderen. Je komt terecht in een omgeving waar de mensen centraal staan, medewerkers realiseerbare doelen krijgen en er voldoende ruimte heerst voor initiatief en ontwikkeling.

We zoeken techniekers te Brugge, Ieper & Kortrijk!

Solliciteren