< Terug naar overzicht

Assistent Voertuigadministratie & boekhouden

  • Locatie: Brugge (Unicars Brugge BV)
  • Type contract: vast contract

Wat doe je?

Concreet werk je mee aan volgende taken:

  • Boekhouding: je verwerkt in- en uitgaande facturen; je kan mee de input verwerken, je bereidt voor zodat je collega boekhouder snel aan zijn taken kan starten.
  • Voertuigadministratie: je zorgt dat alle nodige documenten aanwezig zijn om een volledig dossier te hebben. je kan assisteren om wagens te bestellen en te factureren. Je verzorgt de contracten. Je krijgt info door van de verkopers die je op jouw manier correct dient te verwerken.

 

Met wie werk je samen?

Je werkt met je collega samen die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt. Daarnaast werk je in een bedrijf dat zich op verschillende locaties bevindt: Vooral in West-Vlaanderen (Diksmuide, Ieper, Roeselare, Kortrijk, Oostende en Brugge). Met hen heb je vooral telefonische contacten. Daarnaast werk je intern ook veel met andere afdelingen samen. Je hebt nauwe contacten en je bouwt een lange termijn relatie op.

 

Wat heb jij ons te bieden? 

Je bent gedreven en je houdt van de automotive sector, een omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Je houdt ervan om een goed overzicht te bewaren en bent niet bang om dit te overleggen en te communiceren. Kortom, je bent iemand waar we kunnen op rekenen.

  • Je houdt ervan om je administratie op orde te hebben. Je bent een doener en werkt heel punctueel en nauwgezet.
  • Ervaring is niet nodig, wel een zin om te leren en openstaan voor deze nieuwe wereld die op je afkomt!
  • Je bent niet bang om veel telefonische contacten te hebben om info op te vragen bij collega's: jij coördineert en verzamelt de info tenslotte.
  • Je leert je dossiers kennen en je blijft ze opvolgen tot het volledig is afgerond, je geeft niet op.
  • Je werkt graag in een team, maar je kan ook zelfstandig werken. Je kan zeer vlot overweg met de computer.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Groep UNICARS is een toonaangevend automobielbedrijf met 6 vestigingen gespreid over de provincie West-Vlaanderen. Je komt terecht in een omgeving waar de mensen centraal staan, medewerkers realiseerbare doelen krijgen en er voldoende ruimte heerst voor initiatief en ontwikkeling.

Solliciteren