< Terug naar overzicht

Business Controller

  • Locatie: Herentals (Garage Herman Noyens NV (Herentals))

Je takenpakket

In nauwe samenwerking met de Finance Manager en je collega’s van de boekhouding zorg je voor de correctheid en de integriteit van de ingeboekte cijfers. Je beheert mee de operationele efficiëntie van onze administratief-boekhoudkundige processen.

Je houdt het ISO kwaliteitsplan mee up-to-date en je werkt mee aan verbeteringen van processen, de klantentevredenheid en ons ERP-pakket.  De rest van de tijd ondersteun je jouw collega’s bij diverse boekhoudkundige taken zoals elektronische verwerking van de facturen, maandelijkse overeenstemmingen, controles op voertuigkortingen, inventaris tellingen, enz.

Kortom een boeiende en afwisselende functie als rechterhand van de Finance Manager die je zal opleiden en coachen.

 

Je profiel

We kijken uit naar een positief ingestelde collega met…

  • … goede noties van boekhouden en bij voorkeur een hoger boekhoudkundig of financieel diploma.
  • … een hands-on en teamgerichte attitude maar ook iemand die integer en punctueel werkt.
  • … de zin om mee te bouwen aan een groeiend verhaal.

 

Ons aanbod

Je komt terecht in een moderne werkomgeving waarin processen en programma’s goed geautomatiseerd zijn en gemakkelijk aan te leren. Je maakt deel uit van een dynamisch, ambitieus en super positief ingesteld team in een stabiel bedrijf met een sterke reputatie en toekomstgerichte visie. We voorzien een salarispakket en extralegale voordelen in verhouding tot je verantwoordelijkheden. Je werkt voltijds in een flexibel uurrooster waardoor je de optie hebt om bv. wekelijks een halve dag vrij te hebben. Zowel gedreven schoolverlaters, als mensen met ervaring komen in aanmerking voor deze vacature.

Solliciteren